Gemeinsam die Natur Zeelands aktiv zu entdecken, macht noch mehr Spaß!

Wie in Zeeland om zich heen kijkt, snapt dat de provincie geroemd wordt om de kilometerslange stranden, prachtige duinenrijen en de eindeloze vergezichten. Toch is de Zeeuwse natuur veel rijker dan dat! De provincie heeft bijvoorbeeld ook prachtige bossen, waar je je eindeloos kunt vermaken. En neem het Veerse Meer, dat is één groot waterparadijs voor iedereen die houdt van plezier in, op of langs het water. Jij kunt in Zeeland zelfs (leren) skiën. De enige skirollerbaan vind je in Wolphaartsdijk.

Natuurlijk kun je dit allemaal zelf gaan ontdekken. Maar het is veel leuker om aan te haken bij de activiteiten, die zich al lang hebben bewezen als een superleuk en actief dagje uit. Zoals bijvoorbeeld de activiteiten van Kanoa aan het Veerse Meer (Haven de Piet, tussen Wolphaartsdijk en Arnemuiden). Kanoa is Hawaiiaans voor ‘The Free One’ en daarmee is die naam helemaal raak. Je kunt hier suppen of kanoën en zo een heerlijk vrij gevoel ervaren. Ook dat is Zeeland! Even alle stress opzij zetten en ontspannen genieten van lekker actief zijn in een prachtige omgeving.

Gegarandeerd heel veel plezier
Het Veerse Meer leent zich uitstekend voor korte en langere tochten. Er zijn tal van kreken om te ontdekken en eilanden om aan te leggen. Even picknicken en oog in oog staan met enkele herten: het  kan! Of je nu graag alleen het water opgaat, met z’n tweeën of het liefst met je hele gezin, bij Kanoa kun je vertrouwen op heel veel plezier. En na afloop? Bij de beachbar ben je welkom voor een drankje, puntzak friet of gewoon een lekker ijsje.

Klimbossen om boven jezelf uit te stijgen
Ben je meer het type van klimmen en klauteren? Dat treft, want hoge bomen genoeg! Zowel in het duingebied van Westenschouwen als bij Kanoa vind je uitdagende klimbossen. Durf jij het aan? Neem het klimbos van Kanoa. Daar stijg je letterlijk boven jezelf uit als je de klimtoren van 20 meter hoog beklimt! Vanuit de toren stap je af op 4, 8 of 12 meter hoogte. Geniet nog even van het uitzicht, want zodra je die stap hebt gezet, ben je op grote hoogte in het bos langs de oevers van het Veerse Meer. Hoog tussen de bomen wachten allerlei uitdagende hindernissen op je! Of neem je de kortste weg en kies je voor de zipline of de vrije val? In Westenschouwen is het uitzicht al even adembenemend. Daar ga je op 100 meter van het Noordzeestrand de hoogte in. Wedden dat je je grenzen gaat verleggen? Met maar liefst zes verschillende parcoursen, variërend van makkelijk naar moeilijk, vind je dus altijd een parcours dat garant staat voor jou ultieme adrenalinekick!

Skiën? Gewoon in Zeeland!
Bij zo’n uitdagend aanbod aan outdoor activiteiten, kan een échte winteractiviteit natuurlijk niet ontbreken. Een Zeeuws dagje uit in het winterseizoen zou zo maar eens een uurtje of twee skiën kunnen worden. Gewoon omdat je het leuk vindt. Of omdat je liever hier oefent, zodat je op de piste direct de meest uitdagende hellingen durft te kiezen. Oefenen, trainen of gewoon skiplezier; skischool Zeeland brengt de opwinding van de wintersport in Zeeland tot leven.

Samen actief is altijd leuk!
Wat je ook kiest, samen actief zijn is altijd leuk, zéker als dat buiten is. De natuur, de inspanning en misschien wel het verleggen van je eigen grenzen, maken van zo’n dagje uit een onvergetelijke belevenis!
 

Meer weten over al deze activiteiten?
Kijk dan snel op:
KANOA Outdoor & Events - www.kanoa.nl
Klimbos Zeeland – www.klimbos-zeeland.nl
Skischool Zeeland  – www.skischoolzeeland.nl