Ein Spieltag (draußen) kann so viel Spaß machen!

Voor een speeltuin is ieder kind natuurlijk wel te porren, maar Klok’uus biedt echt wel buitencategorie speelplezier. Binnen, buiten, op grote hoogte of met je voeten in de klei: zoveel spelvariatie is uniek. Logisch dat je hier uren wilt spelen - en een beetje moppert als je naar huis moet. Gelukkig maakt Klok’uus het ook voor ouders aantrekkelijk om nog wat langer blijven. Vooruit nog één rondje, dan is iedereen blij!

Bij Klok’uus in 's-Heer Arendskerke vermaak je je het hele jaar door. Deze binnen- én buitenspeeltuin trekt zich niets aan van weer en wind. Logisch, want welk kind doet dat nu wel? Samen spelen, klimmen en klauteren is nu eenmaal altijd leuk! Bij Klok’uus kun je daar al jong mee beginnen. Zelfs baby’s zijn welkom om het spelplezier te ontdekken! Het kalverskotje is speciaal gemaakt voor kinderen tot 4 jaar. Lekker veilig omheind kunnen ze daar naar hartenlust spelen. Zo is er een ballenbak, een trampoline en een uitdagend klimrek. Bezwete gezichtjes, rode wangen en geen aandacht voor papa en mama. Op naar het volgende, want geen (speel)tijd te verliezen! Dit is puur speelplezier!

Zoveel uitdaging, zoveel plezier
Klok’uus begrijpt wat kinderen leuk vinden. Daarom vermaken ook oudere kinderen (tot ongeveer 12 jaar) zich hier urenlang. In de boerenspeelschuur kun je heerlijk klimmen en klauteren. Onvergetelijk! Echte durfallen sjezen onderdoor de combine van de freefall glijbaan. Een vrije val? Jazeker! Je glijdt op deze glijbaan in een rechte lijn naar beneden! Zo daagt Klok’uus je steeds opnieuw uit. Wat te denken van een val van 8 meter hoogte in de spidertower?! Daarbij duik je tussen de elastieken en word je opgevangen voordat je bij de vloer komt. Zoveel uitdaging, zoveel plezier; daar kan geen pretpark in tippen!

Dit touwenparcours is uniek in Nederland!
Buiten is het al even leuk! Naast een grote speeltuin, vind je daar onder andere een hoog touwenparcours, bungeetrampoline en skelterbaan. Het touwenparcours is uniek in Nederland! Spring met een touw van stuk naar stuk, schuifel over een wiebelend touw, klim helemaal tot de top of stuiter met één van de mega ballen. Kriebels in je buik, natuurlijk! Maar ook een ervaring om niet snel te vergeten! Bij de boerenspeelschuur is nog veel meer te beleven. Je kunt er bijvoorbeeld lasergame, lasertag of gellyball spelen. En nog heel veel meer!
 

Aansprekende kaart, gezellige bediening
Met zoveel kinderen zou je hun ouders bijna vergeten. Bij Klok’uus niet, integendeel! In het gezellige restaurant maken ze werk van een aansprekende menukaart en gezellige bediening. Wat zit je hier heerlijk! Wil je een oogje in het zeil houden, kies dan een plaatsje in de buurt van je kinderen. Wil je liever zelf ook even op adem komen en kunnen je kinderen goed zonder jou? Dan biedt het restaurant volop ruimte om gezellig bij te praten, samen, met vrienden of familie. Natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje.

Klok’uus bestaat 20 jaar!
Dat Klok’uus een schot in de roos is, blijkt wel uit het 20-jarige jubileum, dat deze unieke speeltuin dit jaar viert. Een concept dat smaakt naar meer! Extra leuk is dat de origine van dit Zeeuwse familiebedrijf nog overal voelbaar en zichtbaar is. De attributen van het voormalige fruitteeltbedrijf zie je nog op tal van plaatsen terugkomen. In de schoolvakanties organiseert Klok’uus altijd extra activiteiten. Dit jaar is één daarvan de ‘Klok'uus 20 jaar speurtocht’. Je komt dan alles te weten over het Klok’uus en de fruitteelt. Wedden dat die speurtocht smaakt naar meer?!

Meer weten over Klok’uus?
Kijk dan snel op www.klokuus.com