Samen spelen en gezellig eten in het groene hart van Goes

Recreatiepark de Hollandsche Hoeve kun je met recht het groene hart van Goes noemen. Hier is van alles te beleven! Centraal in dit unieke park ligt Eeterij-spelerij Vierlinden. De naam zegt het al: je kunt hier spelen, eten en je urenlang vermaken. Of het nu mooi weer of slecht weer is tijdens je vakantie in Zeeland, een bezoek aan De Vierlinden is altijd een schot in de roos.

Een bezoek aan de Hollandsche Hoeve gaat niet snel vervelen. Wie een klein beetje van ‘buiten’ houdt, kan hier zijn hart ophalen. Zo zijn er wandelroutes door een oude boomgaard en vind je er voetbalvelden en sportvelden. Ook is er een kinderboerderij, een ambachtencentrum en een mooie heemtuin. Superleuk is ook de waterspeeltuin. Echt zwemwater is het niet, maar met de vlotten spelen is natuurlijk super uitdagend. En sommigen nemen zelfs hun handdoek mee, voor een wat langer verblijf op het eilandje.

Klimmen en klauteren en unieke boomhut

Bruisend hart van dit recreatiepark is De Vierlinden. Ook hier is van alles te doen! Neem alleen de binnenspeeltuin al. Die is uniek in Zeeland! Het thema van deze indoorspeeltuin is ‘natuur’ en dat is goed te merken. Alsof je in een echt bos bent, kunnen kinderen (circa 4-11 jaar) hier heerlijk klimmen, klauteren, glijden en verstoppen. De echte boomhut op maar liefst 8 meter hoogte (!) maakt een bezoek aan deze indoorspeeltuin onvergetelijk! Speciaal voor de kleinere kinderen (1-4 jaar)  is er een ruime softplay kinderhoek, mini apenkooi en Mats Muis springkussen. Wat een bezoek aan deze indoorspeeltuin extra aantrekkelijk maakt, is dat je als ouders vanuit het restaurant kunt kijken naar het speelplezier van je kinderen. Zónder dat je de kinderen hoort roepen en schreeuwen. Een verademing; je hoort ze niet, maar ziet ze wel! Zo betekent een dagje uit naar De Vierlinden ontspanning voor het hele gezin!


Buitenspeeltuin en midgetgolf

Wil je lekker buitenspelen? Ook dan ben je hier aan het juiste adres! De buitenspeeltuin heeft een grote zandbank voor de kleintjes en tal van uitdagende speeltoestellen voor de grotere kinderen. Altijd leuk en een garantie voor (vakantie)pret is de midgetgolfbaan. De 18-holes midgetgolfbaan is leuk voor jong en oud. Leuk weetje: de bankjes langs de golfbaan zijn gemaakt van bomen die een op het terrein zelf zijn gekapt. Tussendoor zin in iets lekkers? Haal dan even een ijsje bij het ijsloket!

Plezier voor jong en oud

Wat De Vierlinden en het Hollandsche Hoeve zo uniek maakt is dat jong en oud zich hier eindeloos kunnen vermaken. Het is daarmee een uniek adres om te onthouden als je op vakantie bent in Zeeland. Goes ligt centraal op Zuid-Beveland en De Vierlinden is goed bereikbaar. Parkeren kan gratis voor de deur. De Vierlinden is ook fietscafé, dus ook fietsers zijn er van harte welkom. Kom met de fiets of parkeer de auto en start je fietstocht hier. Heb je zin om zelf op een bijzondere manier de weg op te gaan? Boek dan een e-scooter. De Vierlinden is een fantastisch begin- en eindpunt voor een mooie route door Zuid-Beveland.
 

Heerlijk restaurant

Natuurlijk hoort bij zoveel vermaak ook op zijn tijd een hapje en een drankje. Daar weten ze bij De Vierlinden alles van! De kaart is toegankelijk en uitgebreid: van een borrelplank of pannenkoeken tot een high tea en uitgebreid diner. Bijna alles huisgemaakt! Ook mensen met allergieën, diëten of een voorkeur voor vegetarische of veganistische gerechten vinden hier iets van hun gading. Daarom is De Vierlinden ook een slimme keuze na een dagje strand. Kies een heerlijk plekje op het zonnige terras of zoek de gezelligheid binnen. Overal word je vriendelijk ontvangen; die gastvrijheid is kenmerkend voor dit familiebedrijf. Voel je welkom!

Meer weten over Eeterij- spelerij Vierlinden?

Kijk dan snel op www.vierlindengoes.nl of reserveer alvast je tafel via www.vierlindengoes.nl/reserveren.