Met een TukTuk beleef je de Zeeuwse natuur anders!

Een TukTuk huren is een superleuke belevenis. En om een TukTuk te huren, hoef je echt niet ver weg op vakantie te gaan! In ’s Gravenpolder, vrijwel in de Zak van Zuid-Beveland, kun je TukTuks huren en zelf op pad gaan. Zo beleef je Zeeland en de Zeeuwse natuur op een heel andere manier.

TukTuk Verhuur Zeeland - de naam zegt het al - verhuurt TukTuks. Een TukTuk is een soort gemotoriseerde riksja op drie wielen. De driewieler (één wiel voor, twee stuks achter) dankt zijn naam aan het geluid van de motor. Erin rijden is een belevenis! Stel je eens voor om samen met je gezin of zelfs meerdere gezinnen op stap te gaan! Plezier is absoluut gegarandeerd. Kom, op pad!

Kies de Bloesem en Fruit Route

Met ongeveer 45 km per uur rij je door prachtige Zeeuwse streken. In de zomer kun je de TukTuk als cabrio rijden, in de winter of met minder mooi weer kan het dakje dicht. Bij TukTuk Verhuur Zeeland helpen ze je graag op weg met de leukste routes. Erg populair is de Bloesem en Fruit Route. Logisch! Je passeert dan onder andere de mooie, Zeeuwse bloemdijken in de Zak van Zuid-Beveland en je ontdekt tal van boomgaarden, boerderijen en leuke dorpen. En wat denk je van de Westerschelde? Het is heerlijk om langs het water te rijden en te genieten van het mooie uitzicht! Even stoppen en uitstappen? Natuurlijk, even de benen strekken! Dat kan vanzelfsprekend ook bij de ruïne van het kasteel Hellenburg in Baarland, de Schaapskooi  in Heinkenszand of het station van Stoomtrein Goes-Borsele. Er is zoveel te zien én te doen. Zin om even iets te eten of drinken? Rijd dan eens naar De Landing in Baarland of de nostalgische treinwagon in Hoedekenskerke met de naam Compagnie Surf et Turf.

De Weeltjes route

Heb je de hele dag de tijd? Kies dan voor de Weeltjes route. Deze TukTuk route voert je langs tal van bijzondere weeltjes. Weeltjes? Daar is Zeeland rijk aan! Een weel is een diepe waterplas, die is ontstaan bij een dijkdoorbraak. Vooral de Zak van Zuid-Beveland is bezaaid met welen. Sommige welen dragen bij tot een prachtige aankleding van het landschap, zoals het weel ’De Brilletjes’ en de Zwaakse Weel. De Zwaakse Weel is zelfs het grootste natuurgebied van Zuid-Beveland. Dit zijn vanzelfsprekend ook prachtige plekken om heerlijk, midden in het groen, te picknicken of barbecueën. Bij TukTuk Verhuur Zeeland helpen ze je daar trouwens graag mee. Zo kun je een picknick bestellen, lekkere tapas of zelfs kiezen voor een compleet verzorgd barbecuepakket.

Meer doen dan rijden alleen?

Wil je meer doen dan alleen TukTuk rijden? Dan is de Puzzelroute een erg leuke optie. Aan de hand van aanwijzingen onderweg kies je je route. Verder krijg je allerhande vragen. Juist het interactieve karakter van deze puzzelroute zorgt ervoor dat je met andere ogen naar de omgeving kijkt. Je komt erachter dat er nog veel meer te zien is dan je in eerste instantie zou denken! Ontdek het zelf!

Meer weten en reserveren?
Kijk dan snel op www.tuktukverhuurzeeland.nl