Dagattracties op uw website

Beste accommodatie verstrekker,

Wij stellen het zeer op prijs dat u belangstelling heeft voor het implementeren van de DAZ Zoekmodules. Mooi dat we elkaar zo kunnen versterken! Hieronder vind u informatie voor plaatsing van de zoekmodule.

Gebruik van de zoekmodule op uw website
Graag stellen we het gebruik van de DAZ Zoekmodule gratis aan u ter beschikking.

De zoekmodule blijft eigendom van de Stichting Dagattracties Zeeland en mag niet zonder medeweten van de Stichting ter beschikking worden gesteld aan andere ondernemers. Wij houden ons ook het recht voor de beschikbaarheid zonder verplichtingen te beëindigen.

De integratie van de zoekmodule binnen de website van uw accommodatie moet door uzelf worden geregeld. Het gebruik van de zoekmodule heeft nog een groot voordeel; als er vanuit uw website gezocht naar een dagattractie in de buurt en na dit zoeken klikken ze dit weg, dan komen ze weer op uw site terecht. De aandacht blijft dus op uw bedrijf gericht. Er zijn twee versies beschikbaar, een Nederlandse en een Duitse versie. http://embed.dagattractieszeeland.nl/ en http://embed.ausflugszielezeeland.de

Lees hier meer over hoe u de gebruikservaring van de zoekmodule kunt verbeteren binnen uw pagina.

Waarom een zoekmodule en wat is het voordeel?
Het grote voordeel is dat de meeste gebruikers van de zoekmodule niet uit de provincie komen. Als ze een pagina bezoeken van een hotel, camping of een andere accommodatie vinden ze het ook belangrijk wat er allemaal te doen is in Zeeland. Via de zoekmodule die dan geïntegreerd is op uw site kunnen ze in één oogopslag zien welke hoogwaardige attracties er allemaal te bezoeken zijn in de regio.

Een ander voordeel is dat u nooit meer na hoeft te lopen of alle gegevens nog actueel zijn. Entreeprijzen, openingstijden of dat het bedrijf er überhaupt nog is. Via de zoekmodule komen de bezoekers via uw site terecht op die van Dagattracties Zeeland waar alle gegevens altijd actueel zijn.

Er zijn anno 2021 meer dan 54 accommodatieverstrekkers die de zoekmodule op hun site hebben geplaatst. De site van Dagattracties Zeeland had in 2021 330.000 paginaweergaven.

Kies kwaliteit voor uw gasten en het gemak voor uzelf.

Hoe krijgt u deze zoekmachine van ons
Indien u de zoekmodule daadwerkelijk wilt implementeren dan nemen we graag uw bedrijfsgegevens op in onze web portalen www.dagattractieszeeland.nl en www.ausflugszielezeeland.de.

Aanmelden Zoekmodule
Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na een korte controle kijken we of uw bedrijf voldoet als zijnde accommodatie houder. 

Wij kijken uit naar een succesvolle en plezierige samenwerking.