Dagattracties op uw website

Beste accommodatie verstrekker,

Wij stellen het zeer op prijs dat u belangstelling heeft voor het implementeren van de DAZ Zoekmodules. Mooi dat we elkaar zo kunnen versterken! Hieronder vind u informatie voor plaatsing van de zoekmodule.

Gebruik van de zoekmodule op uw website
Graag stellen we het gebruik van de DAZ Zoekmodule gratis aan u ter beschikking.

De zoekmodule blijft eigendom van de Stichting Dagattracties Zeeland en mag niet zonder medeweten van de Stichting ter beschikking worden gesteld aan andere ondernemers. Wij houden ons ook het recht voor de beschikbaarheid zonder verplichtingen te beƫindigen.

De integratie van de zoekmodule binnen de website van uw accommodatie moet door uzelf worden geregeld. Het gebruik van de zoekmodule heeft nog een groot voordeel; als er vanuit uw website gezocht naar een dagattractie in de buurt en na dit zoeken klikken ze dit weg, dan komen ze weer op uw site terecht. De aandacht blijft dus op uw bedrijf gericht. Er zijn twee versies beschikbaar, een Nederlandse en een Duitse versie. http://embed.dagattractieszeeland.nl/ en http://embed.ausflugszielezeeland.de

Waarom een zoekmodule en wat is het voordeel?
Het grote voordeel is dat de meeste gebruikers van de zoekmodule niet uit de provincie komen. Het zijn overwegend bezoekers die op zoek zijn naar een verblijf accommodatie en kijken ook even wat er in Zeeland te doen is. We hebben gezien dat er in toenemende mate gebruik wordt gemaakt van de zoekmachine, in 2015 is dit 150.000 keer. Het aantal accommodatie verstrekkende bedrijven die de zoekmodule al geĆÆmplementeerd hebben groeit explosief.

Hoe krijgt u deze zoekmachine van ons
Indien u de zoekmodule daadwerkelijk wilt implementeren dan nemen we graag uw bedrijfsgegevens op in onze web portalen www.dagattractieszeeland.nl en www.ausflugszielezeeland.de.

Aanmelden Zoekmodule
Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na een korte controle kijken we of uw bedrijf voldoet als zijnde accommodatie houder. 

Wij kijken uit naar een succesvolle en plezierige samenwerking.