Weersvoorspelling in Zeeland
MeteoVista is een uitgever van weersinformatie met producten wereldwijd voor de consument en de zakelijke markt. MeteoVista is actief in 14 Europese landen met Weeronline.nl als bekendste consumenten website in thuisland Nederland.

ZeelandNet
Zet alles wat u leuk vindt op één plek. 
Blijf altijd op de hoogte van het Zeeuwse nieuws en het weer. Direct toegang tot al uw favoriete diensten zoals e-mail en het Prikbord en zoek met Google op het internet.

Lekker Regionaal Product
Alles smaakt beter met eerlijke, verse ingrediënten. ’s Ochtends van het land of uit het water en ’s middags in de eigen keuken. Laat je verrassen door de vele aanbieders die Zeeuwse en West-Brabantse producten verkopen.

Nationaal Park Oosterschelde
De Oosterschelde is het grootste en natste nationaal park van Nederland. Het is een wereld van getij, wind en vooral water, veel water. Door het getij is het landschap altijd anders.

Bij eb zie je de platen en slikken, bij vloed is het een spel van wind en water. Onder water een prachtig kleurige wereld. Achter de dijken herinneringen aan het leven van de Zeeuwen met de zee in de vorm van karrevelden, inlagen en kreekgebieden.

Het laatste nieuws over het openbaar vervoer in Nederland
Er gebeurt veel in het openbaar vervoer in Nederland. Van de introductie van een nieuwe dienstregeling tot de opening van een nieuw station. De meest relevante nieuwsberichten over het openbaar vervoer vatten we kort voor je samen.

Zeeland Nazomerfestival
Het Zeeland Nazomerfestival brengt theater en dans op verrassende locaties in de openlucht en in bijzondere gebouwen verspreid over Zeeland.

Het festivalhart in de Abdij van Middelburg toont een keuze uit bestaand aanbod van podiumkunsten en veel muziek. Het is een plek waar mensen samenkomen om te picknicken of te zingen. Waar wordt gelachen, gedanst en waar ontmoetingen ontstaan. Ten minste drie locatievoorstellingen worden speciaal voor het festival gemaakt en zijn alleen in Zeeland te zien.

Film by the Sea 
Film by the Sea is hét festival voor film en literatuur. Het belangrijkste programmaonderdeel van Film by the Sea is de Dioraphte Film en Literatuurcompetitie. Met dit officiële competitieprogramma onderscheidt Film by the Sea zich van andere filmfestivals in Nederland en Europa. Elke editie van het festival heeft een wisselende jury bestaande uit de grote namen uit de Nederlandstalige film- en boekenwereld. Deze jury kent de Dioraphte Film- en Literatuuraward toe aan de beste nieuwe boekverfilming, nationaal of internationaal.

Ook dit jaar zijn er weer veel bijzondere films, gasten, workshops, premières en optredens bij hét festival voor film en boek.

.

.