Five Star Farm

De boerderij, wat van oorsprong een akker en vee bedrijf was, is nu wat kleiner van boerderij maar veel groter van spelen! Je kunt er lekker veel binnen en buiten spelen.

In de binnenspeeltuin kunnen de kids heerlijk klimmen en klauteren in het speeltoestel. Dit is opgebouwd uit drie verdiepingen met op elke plek nieuwe, uitdagende speelmogelijkheden. Voor wat zouden jou kids gaan? De dubbele gele glijbaan of vliegen ze liever heen en weer aan de kabelbaan?

Voor de allerkleinste hebben we een aparte peuterhoek waar ze heerlijk rustig kunnen spelen!

Buiten kunnen de kids in de zandbak de lekkerste zandtaartjes maken of glijden ze van de glijbaan. Verder kunnen ze zich ook nog uitleven op de skelterbaan of rennen ze droog over het water heen op ons tuinwaterbed!

Zijn er nou echte natuurliefhebbers bij, neem dan eens een kijkje bij de Natuurmuur. Die hangt vol met vogelhuisjes, insectenkastjes, vleermuizenhuizen en zelfs bijenhuisjes! Om het helemaal af te sluiten loop je over het Jacobuspadje naar het Natuurinformatie centrum in het oude varkenskot, waar je kunt horen en zien wat je in de polder tegen komt.

Buiten speel je niet alleen, je kunt zomaar de rond scharrelende kippen en poezen tegen komen of springt er ineens een konijn voorbij! Je kunt in de openfront stal de konijnen en cavia’s dichtbij bekijken. De pony’s spelen overdag ook en lopen lekker buiten in de wei. In de zomer doen de koeien dat ook!

Terwijl de kids zich helemaal uitleven, geniet je als (groot) ouders van een heerlijk hapje en een drankje met toezicht op de kids, in alle rust in ’t Achterste deel of op ons zonnige terras.

Ook voor kinderfeestjes, verjaardag, familiedag, vergadering of andere groepsuitjes bent u bij ons aan het juiste adres!

Locatie & route

Bekijk website

Plan route